GTC MotorSport este unul dintre cluburile mari de offroad din Romania, peste jumatate din membrii sai fiind sportivi licentiati FRAS si participand la competitii in tara si in strainatate. Clubul sportiv GTC MotorSport a fost infiintat la sfarsitul anului 2011 si are in prezent peste 50 de membri.

 

GTC MotorSport are o participare semnificativa atat in Campionatul National de Offroad din Romania cat si la Cupe si alte competitii si evenimente nationale si internationale. Clubul este implicat activ in actiuni umanitare si de ajutor in caz de calamitati, cat si de protectia mediului.

 

In GTC MotorSport se imbina experienta membrilor mai vechi cu dorinta celor noi. Importante sunt placerea comuna de a face off-road si implicarea in organizarea unor evenimente si actiuni ale clubului cat mai reusite. GTC MotorSport a organizat in 2012 Cupa GTC, care s-a transformat din 2013 in GTC Trophy, etapa de campionat national, iar din 2016 a aparut formatul “GTC Trophy – Ziua cea mai lunga” cu probe de noapte. In afara acestei competitii etalon din CNOR, s-au mai organizat de-a lungul anilor si alte evenimente off-road: BWA – Bucharest wheels Arena, GTC 4×4 Challenge, SAB 4×4 – Salonul Auto Bucuresti, Trial 4×4, expozitia nationala de fotografie de off-road ENFO 4×4, actiuni umanitare, etc.

 

Mai multe detalii despre activitatile clubului nostru gasiti pe:

 

GTCMotorSport.ro

Facebook.com/GTCMotorSport

YouTube.com/GTCMotorSport

Facebook.com/GTCTrophy

GTC Trophy 2020
Off-Road de calitate!