GTC Trophy

2020

22 – 25 Octombrie 2020, Sarata Monteoru, Buzau

GTC Trophy 2020, a 3-a etapă a Campionatului Național de Off-Road 2020, a pus la grea încercare 87 mașini 4×4 prin dealurile de langa Buzău, in conditii climaterice deosebite.

Piloții și copiloții celor 7 clase de concurs au avut de înfruntat atât asprimea pantelor și ravenelor, cât și celebrul “noroi de Buzău” din care cu greu poți ieși.

Cele mai mult modificate și dotate mașini, cele de la clasele, Extrem, Open și SSV, au avut de parcurs peste 100 km de noroi, ravene, urcări și coborâri pe care nici cu pasul nu le poți face. Nu mai puțin de lucru au avut cei de la clasele Standard A, B și Challenge, cu 180 km de pădure și creste de parcurs, în care îndemânarea piloților a fost secondată de măiestria în orientare și troliere a copiloților. S-au bucurat de peisajele frumoase și adrenalina unei etape oficiale și cei de la clasa Hobby, pepiniera din care în fiecare an vin piloți și copiloți în Campionat.

Efortul deosebit făcut de echipa organizatoare de la GTC Motorsport în planificare și organizare, a făcut ca și ce-a de-a 9-a ediție a GTC Trophy să fie un succes și o referință pentru motorsportul Românesc.

Poze Premiere:

Video:.

GTC Trophy 2021
Off-Road de calitate!